Zákaznická linka 728 227 022 PO-PÁ 9:00-17:00. Doprava nad 1500 Kč ZDARMA! Poradna: poradna@korejskakrasa.eu

Rýže a její kosmetické účinky

Věděli jste, že Asiaté rádi používají skin-care produkty obsahující rýži? Přemýšleli jste někdy, proč? Již velmi dávno měli japonští mistři, kteří vyráběli tradiční rýžový nápoj saké, velmi jemnou a mladistvou pleť na rukou i přes jejich vysoký věk. Toto dalo podnět vědcům, kteří po letech výzkumu přišly na zázračné vlastnosti rýže na lidskou pokožku.

Jedná se o velmi účinnou složku jejíž zázračné účinky můžete vyzkoušet i Vy!

Rýže je bohatá na aminokyseliny, vitamin E, vitamin B1 (thiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B6, vitamin E a také vitamin K, kyselinu ferulovou, alantoin a škroby, které se starají o dobré zdraví těla i pokožky

Rýže je velmi dobrý pomocník pro udržení krásně hydratované pleti. Tato superschopnost rýže je způsobena vysokým množstvím glutaminu a alaninu, který obsahuje. Pomáhají udržet vlhkost v epidermu a chrání pokožku před nepříznivými vlivy.

Zároveň má schopnost hojit drobné jizvy a akné, jelikož zmírňuje zánětlivé kožní reakce a sjednocovat tón pleti.

Dalším účinkem rýže je schopnost tvorby kolagenu nebo zmenšení viditelnosti pórů.

Prokazatelně zpomaluje proces stárnutí pleti a omezuje tvorbu vrásek. Klinické testy potvrdily dvojnásobně vyšší účinnost ve srovnání s kolagenem či kyselinou hyaluronovou.

  • Hydratuje pokožku do hlubokých vrstev
  • Hojí jizvy
  • Sjednocuje tón pleti
  • Hojí akné a ekzémy
  • Chrání pokožku před nepříznivými vlivy
  • Stahuje póry
  • Stimuluje tvorbu kolagenu

V naší nabídce můžete nalézt hned několik značek a produktů, které obsahují rýži!

Určitě by Vám neměla uniknout SKINFOOD - Rýžová rozjasňující a exfoliační maska, 100g Tato klasická maska obsahuje vodu z rýžových otrub, které jsou plné vitamínu E a antioxidantů. Maska jemně exfoliuje pokožku a zároveň ji tím rozjasňuje a zjemňuje. Pleť je po použití čistá a hydratovaná. Je velmi jemná a neobsahuje žádné tvrdé částice, které by mohly dráždit pleť.

Dále můžete vyzkoušet I'M FROM - RICE MASK - Rýžová peelingová maska 110 ml Tato maska s peelingem je obohacena o rýžové otruby a rýžový prášek, odstraňující odumřelé kožní buňky a nečistoty a obnovující přirozenou záři a jas pokožky.

Od značky I´M FROM nabízíme celou řadu. I'M FROM se odlišuje od ostatních kosmetických značek svou filozofií transparentnosti. Každý produkt hrdě uvádí všechny své přísady, stejně jako jejich původ a název farmy, kde byly sklizeny.

Vyzkoušet můžete například I'M FROM - RICE TONER - rýžové tonikum 150 ml Rozjasňující, revitalizační toner s mléčnou konzistencí obsahující 77.78% rýžového extraktu zjemňuje a sjednocuje tón pleti, minimalizuje pigmentové skvrny a odstraňuje nerovnosti, přičemž zároveň zmírňuje zarudnutí pleti.

Další skvělou značkou, která vsadila na rýži jako stěžejní složku je HARUHARU WONDER!

Haruharu znamená v korejštině "každý den" a věřte, že jakmile ji jednou ozkoušíte, tak i Vy ji budete chtít používat každý den. Haruharu WONDER vybírá ty nejlepší ingredience, které poskytnou Vaší pleti vše potřebné. Patentovaná technologie UDT (Ultra Deep Technology) společnosti WONDER proniká hluboko do pokožky a dodává tak klíčové složky i do těch nejspodnějších vrstev Vaší pokožky.

Vyzkoušejte například Haruharu WONDER - Sérum s černou rýží, 30ml nebo Haruharu WONDER - Intenzivní sérum proti stárnutí pokožky, 50ml. Fermentovaná černá rýže bohatá na antioxidanty a ultra-hydratační kyselina hyaluronová dělají společně z tohoto séra dokonalý krok v rutině proti stárnutí pokožky.

Rýže je zkrátka superingredience nejen v kuchyni! Vyzkoušíte ji i Vy?

autor článku: Zuzana Matoušková

Rýže a její kosmetické účinky

Affiliate program

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz