Zákaznická linka 728 227 022 PO-PÁ 9:00-17:00. Doprava nad 1500 Kč ZDARMA! Poradna: poradna@korejskakrasa.eu

Galvanický čistící kartáček Viveca: jak funguje a proč je lepší než běžné čisticí prostředky?

Představujeme Vám revoluční zařízení na čištění obličeje - VIVECA Galvanic Cleansing Brush! Toto vše v jednom přístroji pro dokonalou péči o pleť je navrženo tak, aby Vám zajistilo bezchybný a zářivý vzhled pouhým stiskem tlačítka.



VIVECA Galvanic Cleansing Brush je vybaven unikátní patentovanou technologií „Galvanic Deep Cleansing“, která kombinuje ultrazvukové vibrace s galvanickou energií, čímž šetrně a efektivně čistí Vaši pleť a pomáhá předcházet vzniku vrásek a zanesených pórů. Navíc měkký silikonový kartáček odstraňuje veškeré nečistoty, make-up a odumřelé kožní buňky, což poskytuje hluboké čištění pórů.

Nyní si můžete užít luxus profesionálního ošetření pleti přímo ve svém domově díky tomuto snadno použitelnému a kompaktnímu zařízení. Stačí pouze 3 minuty denně a brzy pocítíte rozdíl na Vaší pleti!

5 přesvědčivých důvodů pro nákup VIVECA Galvanic Cleansing Brush:

1. Patentovaná technologie „Galvanic Deep Cleansing“ pro účinné čištění pleti: Ultrazvuková vlna s frekvencí 1 milion za sekundu odstraňuje odumřelé kožní buňky a škodlivé látky nahromaděné v pórech.

2. Měkký silikonový kartáček pro dokonalé vyčištění pórů: Jemný kartáček z kvalitního silikonu odstraňuje veškerý make-up a nečistoty, aniž by poškodil Vaši pleť.

3. Snadno použitelný a kompaktní design: Ergonomický tvar přístroje umožňuje snadné držení a aplikaci na celém obličeji, přičemž kompaktní rozměry usnadňují jeho skladování a přenositelnost.

4. Šetrná péče o pleť vhodná pro všechny typy pleti: VIVECA Galvanic Cleansing Brush je navržen tak, aby byl vhodný pro všechny typy pleti - suchou, smíšenou i mastnou - díky své šetrné a neagresivní technologii čištění.

5. Investice do krásy a zdraví Vaší pleti: Pravidelné používání VIVECA Galvanic Cleansing Brush zlepšuje texturu pleti, zvyšuje její pružnost a pomáhá předcházet vzniku vrásek a akné. Zainvestujte do své krásy a udržujte si mladistvý vzhled déle!

Nečekejte déle a objednejte si svůj VIVECA Galvanic Cleansing Brush ještě dnes!

Korejská krása s.r.o. má tu čest být výhradním zástupcem značky Viveca, která je synonymem pro nejmodernější technologie. Naše exkluzivita se týká právě přístrojů od této prestižní společnosti!

Affiliate program

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz